Nieuws

Feestelijke opening 

Eindelijk is het zover! Na een grondige renovatie staat alles op zijn plek en zijn we helemaal geïnstalleerd op de Kruisbaakweg. Wij willen graag ons mooie pand aan u laten zien onder het genot van een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom bij onze feestelijke opening op:

Zaterdag 14 mei van 11.00 - 15.00 uur

Iedereen is welkom, ook mensen die (nog) geen klant van ons zijn. Speciaal voor de kinderen hebben wij een springkussen. Er is ook een leuke prijs te winnen met het wervelwindspel. Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen op 14 mei.

 

Apple Pay

Er is veel vraag van onze klanten naar Apple Pay. Wij hebben daarom goed nieuws, vanaf vandaag kunnen onze klanten betalen met Apple Pay. Particulieren klanten vanaf 16 jaar kunnen vanaf nu Apple Pay activeren en bij iedere contactloze betaalautomaat of online afrekenen met iPhone of Apple Watch.

Vijf jaar op rij de hoogste waardering!

Volgens een recent onderzoek van de Consumentenbond zijn klanten van RegioBank het meest tevreden over hun bank. RegioBank krijgt maar liefst een 9,7. Ook voor kosten, service en Internet en Mobiel Bankieren haalt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Dat is trouwens niet voor het eerst: in 2020, 2019, 2018 en 2017 kreeg RegioBank ook al de hoogste waardering.

Met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank

  • Met de Overstapservice zorgen wij dat u gemakkelijk overstapt.
  • Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij.
  • Handig bij uw nieuwe betaalpas: u kunt zelf uw nieuwe pincode kiezen.

Samen regelen we uw betaalrekening bij RegioBank.

U bent van harte welkom

Wilt u ook klant worden bij RegioBank? U bent van harte welkom! Bel of mail ons voor een afspraak. Graag tot snel.

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

- objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

- mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

- periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

- hulp bij het melden van een schade;

- persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polis bladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. 

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

 

 Al 100 jaar de buurtzame bank.

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo'n 500 buurten. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt.

Daar zijn wij er één van . En wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven.

Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we de daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

U bent van harte welkom

Wilt u ook buurtzaam bankieren?

Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. Graag tot snel.