Acties

Regio Verzekeringen Marken steunt in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen de Marker Charity Ride/ MES Fiets Tourtocht

Zaterdag 19 juni 2021 gaat de Stava Club Marken samen met de deelnemers aan de MES Fiets Tourtocht geld inzamelen voor de Marker Evenementen Stichting (MES) en KWF Kankerbestrijding. De Strava Club Marken gaat dit doen door de ultieme uitdaging aan te gaan: 325 kilometer op de racefiets. De toerfietsers zullen dit gaan doen door een route van 45 km af te leggen. Van het ingezamelde geld gaat 50% naar de MES en 50% naar KWF.

Regio Verzekeringen Marken wil in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen graag hun steentje bijdragen aan dit geweldige initiatief. Dit willen wij doen door voor elke deelnemer die via Regio Verzekeringen Marken is verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen een bedrag te sponsoren:

  • € 50,- per deelnemende wielrenner;
  • € 25,- per deelnemende toerfietser;
  • € 25,- extra per deelnemende wielrenner / toerfietser die tussen nu en 19 juni 2021 met zijn/haar verzekeringspakket overstapt naar Nh1816 Verzekeringen via Regio Verzekeringen Marken.

Heeft u uw verzekeringspakket nog niet bij Nh1816 Verzekeringen ondergebracht, maar wilt u als deelnemer toch geld opbrengen voor de MES en het KWF? Neem dan contact op met ons voor een (vrijblijvende) offerte.

Klaar voor de brugklas?

Zit uw kind al bijna op de middelbare school? Een mooie nieuw mijlpaal. Daar horen ook nieuwe afspraken en spelregels bij. Ook op het gebied van geld. Denkt u bijvoorbeeld aan een telefoonabonnement, na school nog iets lekkers mogen kopen en betalen in de schoolkantine met een betaalpas. JongWijs is het jeugdpakket van RegioBank met een betaal- en spaarrekening. Het is speciaal ontwikkeld om uw kind te helpen stap voor stap te leren omgaan met geld. Bijvoorbeeld met een betaalpas. Tot 13 jaar kunt u deze zelfs met een weeklimiet aanvragen. Ook kunt u Internet Bankieren en Mobiel Bankieren aanvragen wanneer uw kind hier aan toe is.

Ook krijgt uw kind leuke en leerzame tips van ons. Ieder jaar, totdat uw kind 18 jaar wordt. gewoon via de post. Ook u krijgt jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Want uw kind heeft u nodig om te leren wat goed met geld omgaan betekent. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook op kantoor voor u klaar.

kom langs om te horen en zien wat JongWijs voor u en uw kind kan betekenen. Tot snel!

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

- objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

- mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

- periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

- hulp bij het melden van een schade;

- persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polis bladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. 

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

Al 100 jaar de buurtzame bank.

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo'n 500 buurten. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt.

Daar zijn wij er één van . En wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven.

Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we de daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

U bent van harte welkom

Wilt u ook buurtzaam bankieren?

Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. Graag tot snel.