Acties

Regio Verzekeringen Marken draagt project aan voor het VoordeBuurt Fonds

RegioBank wil een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van dorpen en kleine steden. In 2019 hebben RegioBank en het Oranje Fonds samen het VoordeBuurt fonds opgericht. Met dit fonds ondersteunen ze initiatieven die lokale betrokkenheid vergroten. Regio Verzekeringen Marken werd, als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, ingeschakeld om een mooi project aan te dragen.

Inwoners verbinden in Marken

Dorpshuis het Trefpunt is het sociaal-cultureel middelpunt voor de inwoners van Marken. Een ontmoetingsplek waar veel Markers graag samenkomen. Het dorpshuis wil o.a. de hal een hoognodige opknapbeurt geven. Door corona zijn vrijwel alle inkomsten weggevallen en daarom kunnen ze alle hulp heel hard gebruiken. Wij waren meteen enthousiast over dit initiatief dat bijdraagt aan een sociaal en vitaal Marken.

Donaties zijn meer dan welkom

Het VoordeBuurt Fonds steunt de opknapbeurt van het dorpshuis met een financiële bijdrage, maar daarmee zijn we er nog niet. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Wij roepen dan ook iedereen op om een bijdrage te leveren aan dit mooie project. Ga naar https://www.voordebuurtfonds.nl/project/hettrefpunt en doneer! De inzamelingsactie loopt tot en met 15 september 2021. 

 

Uitreiking cheque Marker Charity Ride

Zaterdag 19 juni 2021 heeft de Stava Club Marken samen met de deelnemers aan de MES Fiets Tourtocht geld ingezameld voor de Marker Evenementen Stichting (MES) en KWF Kankerbestrijding. Regio Verzekeringen Marken heeft in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen zijn steentje kunnen bijdragen aan dit geweldige initiatief. Samen hebben wij het mooie bedrag van € 2.250,- kunnen sponsoren.

Naast Nh1816 Verzekeringen willen wij al onze klanten die mee hebben gefietst van harte bedanken. Dankzij jullie zijn we op dit geweldige bedrag uitgekomen.

Nh1816 Verzekeringen heeft nu voor de vierde keer een mooi project op Marken gesponsord en wij zijn dan ook heel blij met deze samenwerking. Heeft u uw verzekeringspakket nog niet bij Nh1816 Verzekeringen ondergebracht? Neem dan contact op met ons voor een (vrijblijvende) offerte.

 

 

 

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

- objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

- mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

- periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

- hulp bij het melden van een schade;

- persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polis bladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. 

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

 

Al 100 jaar de buurtzame bank.

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo'n 500 buurten. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt.

Daar zijn wij er één van . En wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven.

Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we de daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

U bent van harte welkom

Wilt u ook buurtzaam bankieren?

Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. Graag tot snel.