Acties

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

- objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

- mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

- periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

- hulp bij het melden van een schade;

- persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polisbladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. 

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

 

Overal betalen met de RegioBank Creditcard

RegioBank Creditcard van VISA

- Veilig betalen, ook in het buitenland

- Aankopen zijn 180 dagen verzekerd

- Gerust online winkelen met Aflevergarantie

 

Bankzaken particulier

RegioBank is anders dan andere banken. Zij onderscheidt zich door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur.

Bij ons, als zelfstandig adviseur van RegioBank, kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt. Pinnen over de hele wereld, via internet bankieren, de Mobiel Bankieren app en met iDEAL betalen kàn, maar hoeft niet. U mag bij ons ook nog gewoon binnenlopen voor een praatje en om geld op te nemen of een rekening te betalen. Dus wilt u een (betaal)rekening met moderne mogelijkheden, maar ook persoonlijk geholpen worden door iemand die u kent en uw taal spreekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V. De Volksbank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel. Meer informatie hierover vindt u op de website van RegioBank.nl en op de website van DNB.

Bankzaken zakelijk

RegioBank is er ook voor zakelijke klanten!

RegioBank is anders dan andere banken. Zij onderscheidt zich door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt.

Zowel voor het Midden- en Kleinbedrijf, waaronder ZZP'ers, als voor verenigingen en stichtingen zijn er uitstekende producten voor betalen en sparen. 

Lees meer