Acties

Beveel ons kantoor aan en verdien € 50,- !*

Aan mensen die zich bij ons kantoor willen verzekeren of hypotheek klant willen worden, vertellen wij alles over onze persoonlijke dienstverlening en onafhankelijk advies. Zij kunnen vertrouwen op onze professionele hulp. Bij het afwikkelen van een schade zijn wij hun bondgenoot.

Maar waarom zouden mensen ons geloven? Daarom onze vraag: Wilt u ambassadeur worden van ons kantoor?

Kent u mensen in uw omgeving die ook een verzekeringspakket of hypotheek via ons willen afsluiten? Laat ze contact met ons opnemen, dan zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak maken. Vraag hem of haar uw naam te vermelden.

Wordt iemand vervolgens klant van ons kantoor, dan ontvangt u direct € 50,- op uw bankrekening!

*de actie loopt t/m 31-03-2020

 

Overal betalen met de RegioBank Creditcard

RegioBank Creditcard van VISA

- Veilig betalen, ook in het buitenland

- Aankopen zijn 180 dagen verzekerd

- Gerust online winkelen met Aflevergarantie

 

Bankzaken particulier

RegioBank is anders dan andere banken. Zij onderscheidt zich door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur.

Bij ons, als zelfstandig adviseur van RegioBank, kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt. Pinnen over de hele wereld, via internet bankieren, de Mobiel Bankieren app en met iDEAL betalen kàn, maar hoeft niet. U mag bij ons ook nog gewoon binnenlopen voor een praatje en om geld op te nemen of een rekening te betalen. Dus wilt u een (betaal)rekening met moderne mogelijkheden, maar ook persoonlijk geholpen worden door iemand die u kent en uw taal spreekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V. De Volksbank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel. Meer informatie hierover vindt u op de website van RegioBank.nl en op de website van DNB.

Bankzaken zakelijk

RegioBank is er ook voor zakelijke klanten!

RegioBank is anders dan andere banken. Zij onderscheidt zich door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt.

Zowel voor het Midden- en Kleinbedrijf, waaronder ZZP'ers, als voor verenigingen en stichtingen zijn er uitstekende producten voor betalen en sparen. 

Lees meer