Acties

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

- objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

- mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

- periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

- hulp bij het melden van een schade;

- persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polis bladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. 

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

Al 100 jaar de buurtzame bank.

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo'n 500 buurten. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt.

Daar zijn wij er één van . En wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven.

Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we de daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

U bent van harte welkom

Wilt u ook buurtzaam bankieren?

Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. Graag tot snel.

De  fotoactie voor Nh1816 verzekerden was een groot succes. Daarom hebben wij besloten de actie lokaal, alleen voor ons kantoor te verlengen. Hierbij maak je kans op een cadeaubon ter waarde van € 50,- van Bistro Cafetaria De Verkeerde Wereld. Stuur dus vandaag nog jouw foto in waarin je jouw kijk op het thema 'ruimte' geeft. Motiveer in drie zinnen waar je de foto hebt gemaakt en waarom deze foto 'ruimte' uitbeeldt. Je kunt je foto sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meedoen kan tot en met zondag 11 april 2021. Wij zullen de foto's beoordelen met onze eigen jury. We kijken uit naar jullie inzendingen.

 

 

Bankzaken particulier

RegioBank is anders dan andere banken. Zij onderscheidt zich door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur.

Bij ons, als zelfstandig adviseur van RegioBank, kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt. Pinnen over de hele wereld, via internet bankieren, de Mobiel Bankieren app en met iDEAL betalen kàn, maar hoeft niet. U mag bij ons ook nog gewoon binnenlopen voor een praatje en om geld op te nemen of een rekening te betalen. Dus wilt u een (betaal)rekening met moderne mogelijkheden, maar ook persoonlijk geholpen worden door iemand die u kent en uw taal spreekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V. De Volksbank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel. Meer informatie hierover vindt u op de website van RegioBank.nl en op de website van DNB.

Bankzaken zakelijk

RegioBank is er ook voor zakelijke klanten!

RegioBank is anders dan andere banken. Zij onderscheidt zich door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt.

Zowel voor het Midden- en Kleinbedrijf, waaronder ZZP'ers, als voor verenigingen en stichtingen zijn er uitstekende producten voor betalen en sparen. 

Lees meer