Particulier sparen

Sparen past eigenlijk bij iedereen en statistieken tonen aan dat Nederlanders voorop lopen in de wereld als het gaat om de hoogte van hun spaargeld. Sparen is een veilige manier om uw geld opzij te zetten en te laten groeien: u loopt hierbij geen risico. RegioBank biedt u spaarproducten die passen bij iedere spaarwens. U kunt zelfs internet bankieren met uw spaarrekening, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Hieronder volgen een aantal zeer aantrekkelijke spaarvormen:

Zilvervloot Sparen

Terug bij RegioBank: Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke rekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag. Per jaar kan er maximaal € 600 gestort worden op de rekening. Naast de variabele rente ontvangt uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie over de inleg minus de opnames van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%.

Spaar-op-Maat

Met deze rekening kunt u alle kanten op. U kunt storten en opnemen, zowel contant als giraal. U krijgt een hogere rente naarmate er meer geld op uw rekening staat. Als u besluit om een (gedeelte van) uw saldo vast te zetten, hoeft u geen nieuwe rekening te openen; we kunnen het meteen voor u in orde maken.

Eigen Huis Sparen

Met Eigen Huis Sparen spaart u voor uw eigen (huur) huis. Dit is ook een aantrekkelijke rekening voor ouders die voor hun kinderen willen sparen. U krijgt een hoge rente en betaalt geen opnamekosten als u het geld gebruikt voor uw nieuwe (huur) huis. Ook de opname voor het aflossen van (een deel van) uw hypothecaire lening is kosteloos. 

Voor een uitgebreide toelichting op alle spaarrekeningen van RegioBank, klik hierVoor aanvullende informatie bent u natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor.