Acties

Vrijwilligerswerk

Bij Regio Verzekeringen Marken geloven we in de kracht en leefbaarheid van onze gemeenschap. Als zelfstandig adviseurs van RegioBank zetten wij ons actief in als vrijwilliger. Vrijwilligers zin hard nodig en maken een groot verschil in het leven van velen.

Wilt u ook uw steentje bijdragen en anderen helpen? Wij doen hierbij een oproep aan iedereen om zich aan te melden als vrijwilliger. Er zijn op Marken vele verenigingen en stichtingen die uw hulp hard kunnen gebruiken. Samen kunnen we een positieve impact maken!

Doe mee en maak het verschil! 💪🧡

 

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

– objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

– mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

– periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

– hulp bij het melden van een schade;

– persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polis bladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken.

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

Bankieren bij RegioBank Lokaal en Digitaal

Bankieren bij RegioBank is lokaal bankieren. RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met Lokale Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. En daar zijn wij er één van. u kunt bij ons uw bankzaken natuurlijk digitaal doen, maar ook gewoon even binnenlopen bij ons kantoor. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij uw vaste aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, dat past bij uw persoonlijke situatie.

Overstappen? Heel gemakkelijk

Heeft u een betaalrekening bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. Heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

U bent van harte welkom

Meer weten? Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. U leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl. Graag tot snel.