Acties

Vijf jaar op rij de hoogste waardering!

Volgens een recent onderzoek van de Consumentenbond zijn klanten van RegioBank het meest tevreden over hun bank. RegioBank krijgt maar liefst een 9,7. Ook voor kosten, service en Internet en Mobiel Bankieren haalt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Dat is trouwens niet voor het eerst: in 2020, 2019, 2018 en 2017 kreeg RegioBank ook al de hoogste waardering.

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

– objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

– mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

– periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

– hulp bij het melden van een schade;

– persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polis bladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. 

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

 

Bankieren bij RegioBank Lokaal en digitaal

Bankieren bij RegioBank is lokaal bankieren. RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met lokale Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. En daar zijn wij er één van. U kunt bij ons uw bankzaken natuurlijk digitaal doen, maar ook gewoon even binnenlopen bij ons kantoor. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij uw vaste aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, dat past bij uw persoonlijke situatie.

De buurtzame bank

RegioBank draagt bij aan een leefbare buurt. Dat is een buurt waar mensen fijn wonen, werken en leven. En waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunen we onder anderen samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En zetten we onze kennis van de regio in om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering.

Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we de daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

Overstappen? Heel gemakkelijk

Heeft u een betaalrekening bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. Heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

U bent van harte welkom

Meer weten? Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. U leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl. Graag tot snel.