Acties

Uitreiking cheque tijdens Marker IJsbruiloft

Zondag 17 september waren wij in samenwerking met Nh1816 verzekeringen hoofdsponsor van de Marker IJsbruiloft 2023. In traditionele Marker klederdracht hebben wij een mooie cheque t.w.v. €1.250,- uitgereikt aan de organisatie van dit spektakel. Wij zijn blij dat wij op deze manier een bijdrage konden leveren aan dit bijzonder evenement.

De mooie Marker klederdracht kon weer eens volop gezien en bewonderd worden. Het is een prachtig stukje cultureel historisch erfgoed waar wij ontzettend trots op zijn.

 Sponsoractie: verzekeringspakket 1e maand gratis

Als één van de hoofdsponsors biedt Regio Verzekeringen Marken in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen hun nieuwe klanten een leuke actie! Mensen die vanaf heden tot 1 november 2023 hun schadeverzekeringen via ons bij Nh1816 Verzekeringen onderbrengen ontvangen de premie van de eerste maand terug. Dit betekent dat de eerste maand gratis is. Maak dus vooral gebruik van deze mooie aanbieding en breng al je verzekeringen onder één dak!  Graag tot snel.

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

– objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

– mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

– periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

– hulp bij het melden van een schade;

– persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polis bladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. 

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

 

Bankieren bij RegioBank Lokaal en digitaal

Bankieren bij RegioBank is lokaal bankieren. RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met lokale Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. En daar zijn wij er één van. U kunt bij ons uw bankzaken natuurlijk digitaal doen, maar ook gewoon even binnenlopen bij ons kantoor. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij uw vaste aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, dat past bij uw persoonlijke situatie.

Overstappen? Heel gemakkelijk

Heeft u een betaalrekening bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. Heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

U bent van harte welkom

Meer weten? Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. U leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl. Graag tot snel.