Acties

Maandag 15 april 2024 informatiebijeenkomst wonen

Er worden huizen gebouwd op Marken. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, maar roept ook diverse vragen op bij zowel kopers als verkopers van woningen. Hoeveel kan ik lenen? Wat moet ik doen als ik mijn huidige woning wil verkopen? Zo zullen er nog meer vragen bij u leven en bij u opkomen.
 

Om antwoord op de meeste van deze vragen te geven organiseren wij op maandag 15 april om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in dorpshuis Het Trefpunt. Wij willen u graag informeren over de financiële aspecten rondom het kopen van een woning, waarbij de hypothecaire mogelijkheden centraal staan. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan de verkoop van woningen, daar zicht ook doorstromers/ woningbezitters onder de geïnteresseerden zullen bevinden.

Wees van harte welkom om algemene informatie te ontvangen en om uw gerichte vragen te stellen. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.

 

 

Uitreiking cheque tijdens Marker IJsbruiloft

Zondag 17 september waren wij in samenwerking met Nh1816 verzekeringen hoofdsponsor van de Marker IJsbruiloft 2023. In traditionele Marker klederdracht hebben wij een mooie cheque t.w.v. €1.250,- uitgereikt aan de organisatie van dit spektakel. Wij zijn blij dat wij op deze manier een bijdrage konden leveren aan dit bijzonder evenement.

De mooie Marker klederdracht kon weer eens volop gezien en bewonderd worden. Het is een prachtig stukje cultureel historisch erfgoed waar wij ontzettend trots op zijn.

 

Geen zin om je druk te maken over verzekeringen?

Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij zorgen voor de verzekeringen die het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden passen. Of je nu je huis, inboedel, auto, aansprakelijkheid of vakanties wilt verzekeren, wij kunnen het voor je regelen.

Onze toegevoegde waarde:

– objectieve controle op je huidige verzekeringspakket;

– mogelijke premieverlaging tegen dezelfde dekking;

– periodieke controle om het verzekeringspakket up-to-date te houden;

– hulp bij het melden van een schade;

– persoonlijk gemak.

Breng of mail ons jouw polis bladen zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. 

Stap je over met jouw verzekeringspakket? Wij regelen het opzeggen van de oude verzekeringen.

Bij RegioBank ben je meer dan een rekeningnummer

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met lokale Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. En daar zijn wij er één van. U kunt bij ons uw bankzaken natuurlijk digitaal doen, maar ook gewoon even binnenlopen bij ons kantoor. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij uw vaste aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, dat past bij uw persoonlijke situatie.

Overstappen? Heel gemakkelijk

Heeft u een betaalrekening bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. Heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

U bent van harte welkom

Meer weten? Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. U leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl. Graag tot snel.