Hypotheken

De ene hypotheek is de andere niet. Vraag Regio Verzekeringen Marken naar de mogelijkheden die verschillende hypotheekverstrekkers u te bieden hebben.

Door nauwe samenwerking met het financieel adviesbureau NEMASSDEBOER te Volendam/Purmerend zijn wij in staat echt maatwerk te bieden met een keuze uit een veelvoud aan hypotheekverstrekkers.

Om tot een goed advies te komen, staan uw persoonlijke situatie en specifieke wensen voor ons op de eerste plaats. Vervolgens bekijken wij aan de hand van de verschillende aflossingsvormen, kosten, rentepercentages en voorwaarden, welke hypotheekvorm c.q. geldverstrekker het beste bij u past. Tenslotte stellen wij samen met u een persoonlijk financieel plan op met inzage in zowel de bruto als de netto maandelijkse hypotheeklast.

Een hypothecaire lening is voor lange tijd. Gedurende die periode kan er heel wat veranderen. Bij het afsluiten van de hypothecaire lening is het daarom verstandig niet alleen een beslissing te nemen op grond van uw huidige persoonlijke situatie, maar tevens rekening te houden met uw toekomstverwachtingen.

Heeft u vragen over uw huidige hypotheek en wilt u weten of het raadzaam is om deze bijvoorbeeld over te sluiten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geïnteresseerd?

Heeft u belangstelling voor een goed advies en spreekt persoonlijke aandacht u aan? Loop dan gerust eens binnen bij Regio Verzekeringen Marken op de Kruisbaakweg of belt u even voor het maken van afspraak (0299) 601184. Wij willen u graag van dienst zijn.