Verzekeringen

U bent bij ons – naast de gebruikelijke bankzaken – ook van harte welkom voor adviezen op het gebied van particuliere schade- en levensverzekeringen.

Risico’s lopen we in het dagelijks leven allemaal. Gelukkig kunnen we ons er in veel gevallen tegen beschermen. Een kwestie van goede verzekeringen afsluiten. Maar wanneer zijn verzekeringen goed? Als de premies laag zijn?

Wie ons langer kent, weet dat wij graag met onze relaties meedenken en ons telkens opnieuw inleven in hun persoonlijke situatie. Pas daarna adviseren wij over de juiste verzekering met een zo laag mogelijke premie.

Wat dacht u van…………

  • Onafhankelijke, deskundige adviezen?
  • Snelle hulp bij schade?
  • Optimale behartiging van uw belangen?
  • Regelmatige controle van uw verzekeringspakket?

Is het geen prettige gedachte dat een groot gedeelte van uw financiële zaken in vertrouwde handen op één en hetzelfde adres kan worden ondergebracht?

Geïnteresseerd?

Loop dan gerust eens binnen bij Regio Verzekeringen Marken op de Kruisbaakweg of belt u even voor het maken van een afspraak (0299) 601184. Uw verzekeringspakket wordt dan gratis en vrijblijvend doorgelicht en voorzien van een passend onafhankelijk advies. Wij willen u graag van dienst zijn.