Particulier Betalen

Een betaalrekening heeft iedereen nodig. Rekeningen moeten worden betaald en salarissen, uitkeringen etc. moeten op een rekening kunnen worden gestort. RegioBank biedt betaalrekeningen aan voor kinderen en volwassenen. Bij ons kunt u betalen met de pinpas, u mag uw rekeningen per post betalen, maar ook via Internet Bankieren of met iDEAL. U kunt zelfs bij ons nog gewoon contant geld storten en opnemen.

Plus Betalen 

Dit is de meest complete privé betaalrekening voor de particuliere cliënt. U krijgt een Wereldpas waarmee u overal geld kunt opnemen via de pinautomaat en betalen in winkels. Vanzelfsprekend kunt u Internet Bankieren en betalen met iDEAL en Mobiel Bankieren met de RegioBank App. Maar u mag ook bij ons binnenlopen om contant geld te storten of op te nemen.

JongWijs

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening voor uw kind. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met uw toestemming ook een pinpas (tot 12 jaar is dit een Jeugdpas mét weeklimiet). Internet Bankieren en Mobiel Bankieren zijn ook mogelijk. Vanaf 8 jaar alleen tussen de eigen rekeningen bij RegioBank. Vanaf 12 jaar ook naar rekeningen van anderen. Zo leert uw kind dus stap voor stap sparen, betalen, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren, met één pakket.

Jongerenbetaalrekening

Jongerenbetaalrekening: gratis betaalrekening voor jongeren van 18 tot 27 jaar De Jongerenbetaalrekening is een nieuwe betaalrekening van RegioBank. Deze betaalrekening heeft alles wat je nodig hebt: een Wereldpas, Internet Bankieren, ook mobiel met de RegioBank App én service aan de balie op ons kantoor. Deze betaalrekening is bedoeld voor jongeren van 18 tot 27 jaar én is gratis.

Voor een uitgebreide toelichting op de betaalrekeningen van RegioBank, klik hier.

Voor aanvullende informatie bent u natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor.