Over ons

Vivienne Groot-Commandeur
Danny Boes
Jannie Schipper-Schipper

Regio Verzekeringen Marken is voor veel mensen uit ons dorp al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres op Marken. Uit overleveringen is bekend dat zich in 1927, onder de naam Nederlandsche Middenstands Spaarbank (NMS), de eerste Spaarbank op Marken vestigde. De eerste eigenaar was de heer P. Zeeman. In de jaren daarna heeft het kantoor verschillende eigenaren gekend en werd er ook verschillende malen verhuisd naar een ander pand op Marken.

In september 1991 hebben Maritje en Pieter Commandeur, de NMS Spaarbank overgenomen van hun oom, de heer Pieter Commandeur. Oom Piet hield het na 45 jaar voor gezien. Het kantoor verhuisde toen van Kerkbuurt 192 naar IJsselmeerweg 90.

Bij de naamsverandering van NMS Spaarbank naar Regio Bank in 1996 werd ook het volledige dienstenpakket aangepast. Waar men vroeger alleen terecht kon voor spaarproducten werd nu een compleet pakket bancaire diensten aangeboden met betaalrekeningen, hypotheken, leningen etc. voor particuliere cliënten.

Eind jaren negentig werd de dienstverlening uitgebreid met verzekeringen voor particuliere cliënten. Toen is ook de huidige handelsnaam “Regio Verzekeringen Marken” ontstaan.

In mei 2004 is het kantoor verhuisd naar de locatie op het Kerkplein. Vanwege een toename van de werkzaamheden is in december 2007 Hilda Korstman-van Diepen bij ons in dienst getreden. In augustus 2013 is Vivienne Groot-Commandeur ons team komen versterken.

Op 1 januari 2017 is Vivienne Groot-Commandeur eigenaresse geworden van Regio Verzekeringen Marken. Vooralsnog blijft Pieter Commandeur, in de functie van adviseur, aan het bedrijf verbonden.

Door het vertrek van Hilda Korstman-van Diepen is per 1 juni 2019 Danny Boes bij ons in dienst getreden. Per 11 mei 2020 is Jannie Schipper-Schipper ons team komen versterken.

Per 1 januari 2022 is ons kantoor gevestigd aan de Kruisbaakweg 5A. Vanaf 1 juli 2022 is Danny Boes mede-eigenaar geworden en vormt hij samen met Vivienne de directie van Regio Verzekeringen Marken.


Dienstverleningsdocumenten en dienstenwijzer: