Huis (ver)kopen

Het  verkopen van uw eigen woning doet u niet elke dag. In de regel zal een verkoop heel wat vragen bij u oproepen. Voor welk bedrag moet ik mijn woning te koop zetten?  Wat is de beste onderhandelingstechniek? Hoe maak ik kenbaar dat mijn huis te koop staat? Allemaal vragen waar u in het dagelijks leven waarschijnlijk weinig mee te maken heeft.

Bij de verkoop van uw belangrijkste bezit wilt u zich daarom graag duidelijk en professioneel laten voorlichten en adviseren. Wij kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Door nauwe samenwerking met makelaar NEMASSDEBOER te Volendam/Purmerend zijn wij in staat u maatwerk te bieden. Bij nemassdeboer staan 25 professionals 5 dagen per week voor u klaar om u van vrijblijvend advies te voorzien bij de aan- of verkoop van een woning en alles wat daar verder mee te maken heeft. Maak hier gebruik van, het bespaart u tijd, kosten en vervelende verrassingen achteraf.

Verder kunnen zij u van dienst zijn bij:

Gratis waardebepaling van uw woning

Wat is de waarde van mijn woning en wat betekent dat voor mijn financiële mogelijkheden?

Begeleiding bij de verkoop

Hoe zit het met verborgen gebreken? Hoe verloopt een overschrijving en wat staat er nu eigenlijk in mijn koopakte?

Geïnteresseerd?

Heeft u belangstelling voor een goed advies en spreekt persoonlijke aandacht u aan? Loop dan gerust eens binnen bij Regio Verzekeringen Marken op de Kruisbaakweg of belt u even voor het maken van een afspraak (0299) 601184. Wij willen u graag van dienst zijn.