Particulier Sparen

Sparen past eigenlijk bij iedereen en statistieken tonen aan dat Nederlanders voorop lopen in de wereld als het gaat om de hoogte van hun spaargeld. Sparen is een veilige manier om uw geld opzij te zetten: u loopt hierbij geen risico. RegioBank biedt u spaarproducten die passen bij iedere spaarwens. U kunt zelfs internet bankieren met uw spaarrekening, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Hieronder volgen een aantal zeer aantrekkelijke spaarvormen:

Zilvervloot Sparen

Terug bij RegioBank: Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke rekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag. Per jaar kan er maximaal € 600 gestort worden op de rekening. Naast de variabele rente ontvangt uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een bonuspremie over de inleg minus de opnames van maximaal 1% bij 10 jaar sparen*.

* Het bonuspercentage is afhankelijk van wanneer u de rekening heeft geopend. Kijk in de overeenkomst of de voorwaarden voor het bonuspercentage dat voor u geldt.

Spaar-op-Maat Vrij

Spaar-op-Maat Vrij past u gemakkelijk aan uw eigen situatie aan. U spaart precies zoals u dat wilt en krijgt een variabele rente.

Bij Spaar-op-Maat Vrij kunt u altijd kosteloos geld storten en opnemen. Deze rekening heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. RegioBank maakt de rente iedere maand over naar uw Spaar-op-Maat Vrij rekening. In het geval van negatieve rente dan wordt deze rente iedere maand door u betaald aan RegioBank.