Huizen in verkoop

Flevostraat 12

Een heerlijke eengezinswoning op een mooie locatie 'op' Marken!

 

Gelegen aan de rustige Flevostraat net buiten het centrum. Op korte afstand van alle voorzieningen zoals een supermarkt, opstapplaats voor openbaar vervoer, speeltuin, sportvelden, basisschool en dorpshuis 't Trefpunt (met sportschool). Ook de gezellige haven met restaurantjes en terrasjes is binnen enkele minuten te bereiken.

 

Uitstekend onderhouden met heerlijke lichte kamers. Gunstig gelegen dichtbij de dijk en het IJsselmeer en met voldoende parkeergelegenheid. Betonnen begane grond en 1e verdiepingsvloer. Deze goed onderhouden woning is makkelijk naar eigen hand te zetten. Niet vaak komen er woningen als deze te koop. Wacht daarom niet te lang en maak snel een afspraak om samen met ons de woning te bezichtigen.

Marken (Markers: Mereke) is een voormalig eiland, nu een schiereiland, in het Markermeer dat sinds 1957 via een dijk met het vaste land verbonden is. Gelegen onder de rook van Amsterdam en je bent binnen no-time in onze hoofdstad. Met de auto na 20 minuten en met het openbaar vervoer na circa 30 minuten.

Indeling: 

Begane grond: Entree, meterkast (6 groepen en 1 aardlekschakelaar), T-vormige woonkamer met trapkast, gesloten trapopgang met half betegeld toilet met fonteintje, open keuken in rechte opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en een aangebouwde bijkeuken/klompenhok. Op het achtererf is een ruime vrijstaande berging.

1e verdieping: Overloop met gesloten trapopgang naar 2e verdieping, half betegelde badkamer voorzien van wastafel, toilet, douche en wasmachine aansluiting, twee voorslaapkamers en een achterslaapkamer. 

2e verdieping: Overloop voorzien van bergruimte in schuinte en CV ketel (Nefit uit 2014) en een slaapkamer voorzien van bergruimte in schuinte en wastafel. 

Zoekt u een ruime en gezellige woning op een leuke locatie? Aarzel niet en maak snel en bezichigingsafspraak. We nemen je graag mee naar dit sfeervolle eiland!

Vraagprijs: € 309.000,00 k.k.

Lees verder

 

 

Verder te koop op Marken via makelaar Nemassdeboer

Flevostraat 1

Vraagprijs: € 340.000,00 k.k.

Lees verder

Kerkbuurt 1

Zuiderzeeweg 18

Zeilstraat 18

Minneweg 16

 

Kerkbuurt 197